fbpx

Juontaja Oulussa

Tervetuloa tutustumaan laajaan juontajakattaukseemme!

Halusittepa juontajan tai juhlaisännän, kattavasta valikoimastamme löytyy juontajia, taiteilijoita ja esiintyjiä joka lähtöön. Valitsemme yhdessä kanssanne juontajan, joka tukee tapahtuman tarkoitusta tai teemaa.

Team Simisamin omat kokeneet juontajat takaavat sinun ja vieraidesi viihtymisen. He ovat huipputaitureita ja alansa ammattilaiaia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Laajan verkostomme ansiosta myös nimekkäät ja tunnetut artistit järjestyvät Suvi Teräsniskasta Jaakko Saariluomaan.

Juontajan merkitys tapahtumassa on korvaamaton. He luovat tunnelmaa ja tekevät päivästä ikimuistoisen, jota muistellaan vielä vuosienkin päässä.

Kerro meille ideasi ja budjettisi, niin me järjestämme sen oikean esiintyjän sinun tapahtumaasi!

Paras juontaja Oulussa

Team Simisamin omat juontajat ovat kokeneita joka tilaisuuteen mukautuvia esiintyjiä. Ammattitaitoinen juontaja pitää aikataulut kasassa ja tunnelman katossa. Kun tilaaja päättää panostaa hyvään juontajaan, hän pääsee itsekin nauttimaan tapahtumasta.

 

Taikurit

Magiaa ja innostunutta ihmetystä, sitä on luvassa kun valitset taikurin tapahtumaasi. Taikurit saavat jengin ihastelemaan ja näkemään uudella tavalla. Taikurit sopivat niin lasten kuin aikuisten juhliin.

Koomikot

Kaipaako tapahtumasi naurua ja hykertertelyä? Valitse silloin koomikko viihdyttämään pientä tai isoa porukkaa. Esitä meille ehdotuksia ja me järjestämme tapahtumaasi sopivan henkilön viihdyttämään juhlakansaa.