fbpx

Juontajat, esiintyjät ja DJ:t Oulussa

Team Simisamilta löytyy esiintyjiä laidasta laitaan, jotka sopivat pienistä tapahtumista
suuriin tapahtumiin ja pienemmästä budjetista isoon budjettiin Oulussa.
Monipuolisen esiintyjäkattauksemme avulla tarjoamme teille Oulussa tarvitsemanne esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Järjestämme Oulussa ohjelmanumeroita yksittäisistä aktiviteeteista kokonaisiin teemabileisiin.
Sivuiltamme löydät erilaisia vaihtoehtoja, mutta voit myös rohkeasti ehdottaa omaa toivettasi tai kysyä meiltä ideoita kehiin.

Sinä pyydät, me toteutamme!

DJ:t ja karaokevetäjät Oulussa

Dj Ant
Soittaa parhaat kotimaiset ja ulkomaiset hitit ja klassikot, huomioiden toivebiisit. Tämä Dj on viihdyttänyt Suomen suurimmilla festareilla ja lukemattomissa yritysjuhlissa ympäri Suomen. Hän vastaa bileistä mm. Levin HulluPoro ravintoloissa. Kunnon bileissä tulee olla tällainen ammatti Dj, jonka levykopasta irtoaa kaikki musiikki ja joka osaa rakentaa illan musiikillisen annin taidokkaasti.
Dj Suwi
Suwi on pirteä, positiivinen, sanavalmis, kaunis ja energinen Oulun neitokainen, joka on viihdyttänyt juhlakansaa ympäri Suomen. Dj Suwi tykittää parhaat kotimaiset ja ulkomaiset hitit ja klassikot, toivemusiikkia unohtamatta. Hän laulattaa, tanssittaa ja villitsee! Suwi on ihana ja lahjakas viihdyttäjä, joka saa juhlijat nauttimaan illasta.
Dj MAZA Soittaa huippu fiilismusiikkia ja spiikkailee tarvittaessa luoden tunnelmaa ja meininkiä. Matti juontaa ja soittaa valtakunnallisesti suurimmilla festareilla, lomakohteissa, sekä yritysjuhlissa ja tapahtumissa (mm. Tangomarkkinat, SuomiPop, Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät). Kun Dj Maza on vauhdissa, ei sinä iltana nukuta!

Karaokeisäntä MARKO LÄMSÄ on tangokuningas, iskelmäartisti ja Elvis, kaikki samassa paketissa! Marko on verraton viihdyttäjä ja aina valmiina esiintymään, laulattamaan ja tanssittamaan kansaa . Tärkeintä Markolle on, että väki viihtyy ja lanteet liikkuu!

Karaoke-Dj RelaxAntti pyörittää huippu karaokea hauskan vetäjän otteella. Luvassa on laulua, naurua, tanssia ja rentoa irrottelua. RelaxAntilla on laaja levystö kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita sekä loistava karaoketekniikka.